Kwekerij

De kwekerij waar het allemaal mee is begonnen is de laatste jaren meer en meer onderdeel van het Tuincentrum geworden. Hier worden met name in herfst en voorjaar de planten uit de vollegrond verkocht. Heesters als laurier, taxus, hulst en buxus worden in ruime hoeveelheden gekweekt. Evenals diverse soorten laan- ,vrucht- ,vorm- en leibomen zoals "dakplataan" en leilinde.

Vanaf 1 november worden weer beuken voor hagen verkocht. Zowel de groene als de rode beuk (fagus sylfatica) en de haagbeuk (carpinus betulus). Deze beuk verliest zijn blad in de winter, maar loopt in het voorjaar iets eerder uit met fris groen blad. Wij verkopen uitsluitend meerjarige verplante beuken, met een kwalitatief goed wortelstelsel. Onze kwekerij is met auto en aanhanger goed te berijden waardoor ook de klant gemakkelijk kan worden geholpen. Grotere bomen kunnen in overleg altijd worden bezorgd.

Ook voor haag- en sierconiferen bent u bij ons op het juiste adres. Planten die niet voorradig zijn kunnen vaak op korte termijn geleverd worden.

In het voorjaar worden er nog enkele duizenden éénjarigen gekweekt zoals vlijtige lies, surfinia, verbena en helychrisum. We hebben dan altijd een ruime voorraad kleurrijke planten welke tuin, terras en bloembak voor lente en zomer kunnen opfleuren.